Till Scanloc Ögon kan du söka genom den offentliga vården, men också genom ditt försäkringsbolag eller som privatpatient. Vi har vårdavtal med både Västra Götalandsregionen och med Region Halland. Hos oss gäller samma villkor för patientavgifter och frikort som inom den offentliga vården.

För närvarande pågår avtalsupphandlingar i Västra Götaland vilket påverkar köerna i regionen samt i vilken utsträckning vi kan ta emot nya patienter. Befintlig avtalskvot för nybesök är dessvärre fylld för närvarande och vi har remisstopp i Göteborg tills vidare.  Trots detta finns det alltid en möjlighet för dig att få en tid hos oss med kort väntetid. Nedan presenteras hur du kan göra för att bli patient hos oss, beroende på var du är folkbokförd.

 

För dig som bor i Västra Götaland 

För dig som bor i Halland

För dig som bor i annat landsting

För dig som vill söka privat

 

För tidsbokning
Göteborg tel 031 – 63 60 60
Kungsbacka tel 0300 – 100 39
E-mail info@scanloc.se  Observera att vi dessvärre inte kan erbjuda rådgivning via mejl. Vi kan inte heller ringa upp på mejlbegäran. Vi hanterar enbart ombokning, avbokning och receptärenden via mejlen.

Öppettider Göteborg
Måndag till fredag kl 08.00 – 16.30

Öppettider Kungsbacka
Måndag till fredag kl 8.00 – 16.30

Vår telefontid är måndag till fredag 08:00 – 15:00 men du kan lämna återbud på telefonsvararen hela dygnet. Vi använder oss av ett automatisk telefonkösystem. Detta innebär att du tilldelas en tidpunkt då vi kommer att ringa upp dig, alternativt talar du in ett meddelande på telefonsvarare och blir sedan uppringd.

Priser

Kommer du till oss via den offentliga vården är patientavgiften hos Scanloc Ögon densamma som på andra offentliga sjukvårdsinrättningar. Frikort gäller.

  • Första besöket med remiss från din allmänläkare 100 kr
  • Återbesök: 300 kr
  • Besök och återbesök med remiss från optiker eller egenremiss 300 kr
  • Kataraktoperation via avtal med landstinget 300 kr /öga
  • Besök hos ögonspecialist genom privat bokning 900 kr
    Kataraktoperation privat bokning 11 000 kr /öga inklusive besök